dtHome = FH Automation
dtRootHome = FH Automation

dtRoot = FHA
  •  
   
Robot & Vision

Robotter - effektiv arbejdskraft 24/7

FH Automation er officiel systempartner med KUKA - Europas største robotproducent.
KUKA Nordic AB er leverandør af KUKA industrirobotter - et af verdens absolut førende varemærker indenfor avanceret robotautomation.
KUKA tilbyder branchens i særklasse bredeste sortiment af flerakslede high-tech robotter samt tilbehør.

Forebyggelse af EGA

Gennem de seneste år, har Arbejdstilsynet haft øget fokus på Ensidig Gentaget Arbejde, og, ikke mindst, forebyggelse af problemet. EGA udsætter de implicerede medarbejdere for en markant helbredsrisiko, og FH Automation er gået ind i kampen for at bekæmpe dette. Vi bidrager ved at udvikle robotløsninger til produktions-virksomheder, hvor forekomsten af tunge løft og monotone arbejdsfunktioner forekommer hyppigt. Robotterne overtager mange af de belastende arbejdsfunktioner, som normalt håndteres manuelt. Derved kan de ansatte flyttes til mindre belastende arbejdsopgaver.

 

Robot teknologi- en kosteffektiv løsning

Udover forebyggelse af EGA, kan der også hentes adskillige andre fordele ved at automatisere. Blandt andet vil Deres virksomhed med robottens hjælp få en fremtidssikker produktion, hvor fleksibilitet, rentabilitet og pålidelighed er kodeordene. Robotten løser med stor nøjagtighed og hastighed opgaverne 24 timer i døgnet, og kan overtage adskillige funktioner. Dette resulterer i større effektivitet og maksimering af produktionen, samtidig med en mulig mindskelse af lønningsomkostningerne. Derved kan Deres virksomhed forbedre både konkurrencedygtigheden, samt indtjeningsmulighederne.

 

Robotter til metalindustrien

FH Automation leverer automatisering til metalindustrien. Her er det hovedsagligt løsninger til tyndpladeindustrien, hvor robotten håndterer emner ved et kantbukkeanlæg.
Robotterne kan bruges til både små og store serier og kan udføre følgende: bukning, palletering, depalletering, håndtering, pakning og vision kontrol

 

Simulering

FH Automation simulerer projektet:
Undgå overraskelser og få et bedre overblik over jeres projekt.
Allerede i tilbudsfasen simulerer vi hele projektet i Kuka’s simuleringssoftware.
Ved at simulerer et projekt spares tid og penge, og den understøtter hele beslutningsprocessen.


Ved simulering får I blandt andet svar på følgende:

  • Kapacitet
  • Gennemløbstider
  • Tilgængelighed til anlægget
  • Produktions flow

Se eksempel på simulering her

 

Brochurer

FH Robotteknologi

Robotcelle med vision

Bakkerejser

Unik pakkelinie med "Facing"

 

Video

Se vores facing video her