dtHome = FH Automation
dtRootHome = FH Automation

dtRoot = FHA
  •  
   
Scada / PLC / Motion Control

PLC  - HMI – SCADA

FH AUTOMATION A/S har gennem årtier udarbejdet kvalitetssikret PLC- HMI og SCADA Software indenfor procesautomation og maskinstyringer. Vi arbejder udelukkende med Hardware og programmering værktøjer fra førende leverandører. Dette fremtidssikrer de løsninger vi leverer, både med hensyn til udvidelser og ændringer, samt naturligvis reservedels tilgængelighed. 
   
Vi leverer løsninger der spænder lige fra enkle maskinstyringer, til totale virksomhedsprojekter med SCADA og SRO-systemer og integration til overordnede IT-systemer.

Alle vore projekter udarbejdes ud fra vores kvalitetssikringssystem.

 


 

SRO TIL VARMEVÆRKER – VANDVÆRKER - RENSEANLÆG

FH AUTOMATION A/S kan præsentere en omfattende referenceliste på projekter til Varme- og Vandværker samt Renseanlæg.
Til disse brancher har vi specialdesignet et SRO-system som imødekommer de mest gængse kundekrav og ønsker. 
I det vi gør brug af vore egenudviklede autogenneringsværktøjer, er vi i stand til at levere et kundetilpasset SRO-system, med et relativt lavt forbrug af Engineeringstid. Dette betyder, udover en høj kvalitet til en gunstig pris, også en hurtig implementering, idet alle moduler er gennemtestede før vi foretager slutidriftsættelse hos kunden. 
Alle vore programmører kender de enkelte Softwaremoduler, hvilket sikrer hurtig og effektiv service og support på vore anlæg. Vore SRO-Systemer er forberedt for fjernservice via en sikker internetforbindelse.

 


 

SOLUTION PARTNER

Vi har 90 års erfaring i dimensionering og regulering af elmotorer og er i dag certificeret Solution Partner indenfor Siemens Motion Control. Med den basis tilbyder specialløsninger inden for servoteknik både som ”Stand Alone” og integreret ind i overordnede styringssystemer. Vore referencer indenfor dette felt tæller opgaver fra mindre Pick & Place systemer til komplekse håndteringssystemer. Hertil kommer en række renoveringsopgaver på eksempelvis kranstyringer.