dtHome = FH Automation
dtRootHome = FH Automation

dtRoot = FHA
  •  
   
Profil

FH AUTOMATION A/S

er en kvalitets- og serviceorienteret producent og leverandør af Software, El-tavler og Systemløsninger til den danske industri.
Fra vores afdelinger i Horsens og Ringsted, sikrer vores 40 kvalificerede medarbejdere kunden den optimale automatikløsning til procesanlæg og specialmaskiner. Vi har desuden specialiseret os indenfor SRO-anlæg til varme- og vandværker samt spildevands anlæg. 
FH Automation A/S's serviceafdeling i Horsens tilbyder elektrisk og mekanisk service, hvorfra der sælges, serviceres og vedligeholdes alle former for motorer, pumper og gear.

 

Vidensdeling og kontinuert uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. Det er medarbejdernes kompetencer og vort netværk, der skaber de gode resultater og gør en forskel.

 

Vi betragter kunden som en ligeværdig samarbejdspartner, og vægter det langsigtede partnerskab hvilket betyder, at vi gennem vore ydelser bestræber os på at tilføre opgaven fremadrettet værdi for kunden. Dette opnår vi i fællesskab ved tæt dialog omkring aftalegrundlag og indsigt i kundens behov, forskrifter og standarder.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale, med henblik på at se om der skulle være områder, hvor vores el-kompetencer kunne skabe værdi for din virksomhed.