dtHome = FH Automation
dtRootHome = FH Automation

dtRoot = FHA
  •  
   
Referencer

Et lille udpluk af de steder vi har arbejdet


Kran renovering

FH Automation A/S, renoveret og moderniseret styringer og El-udrustning på Portal kraner på Fredericia Havn, med store energibesparelser som sidegevinst. 
Mange ældre kraner, er i fin stand, rent mekanisk, men er blevet ustabil på grund af svigtende elektronik. Her kan vi tilbyde at udskifte styringen og evt. motorer, hvorved levetiden forlænges betydeligt for disse kraner. Men der er andre fordele ved at modernisere styringen.
På de nye styresystemer har vi implementeret industri PC med Touchpanel, hvorfra der kan logges data og foretages fejlanalyse, ligesom fjernservice via sikker internet er muligt.

Casestory

Opgradering af Farum Fjernvarmes SRO system

Farum Fjernvarme er et andelsselskab, der leverer fjernvarme inden for forsyningsområdet.

Hovedmængden af varme leveres fra Kraftvarmeværket i Hillerød, Som leverer 85 – 90 % af den årlige varme til fjernvarmenettet. Den resterende varmemængde produceres på Farum Fjernvarmes kedelcentraler i spids- eller reservelast situationer.

I dag forsyner Farum Fjernvarme 1835 forbrugere med fjernvarme, hvor en andelsbolig hører til den mindste forbruger og en stor bebyggelse som Farum Midtpunkt er den største forbruger.

FH Automation A/S har fået til opgave at opgradere varmeværkets FIX32 SRO-system til nyeste iFix version, på Centralerne Stavsholt og Rugmarken. Løsningen baserer sig på et flerbruger system med dataopsamling via. Profecy Historian og rapportering med Novotek Report Plus. Opgaven inkluderer endvidere udskiftning af ældre PLC’er på kedelanlæg samt funktion til automatisk kedelopstart.

Kontrolrum på DAKA i løsning

Vi har igennem årene lavet mange spændende projekter på Daka i Løsning. Et af de seneste projekter er et flot og moderne kontrolrum, hvorfra fabrikkens processer styres og overvåges.

Kontrolrum på Daka i Løsning

Wawin - Energioptimering

Nordisk Wavin i Hammel fremstiller blandt mange andre produkter plastrør. Fremstillingsprocessen af disse rør, baserer sig på ekstrudering. Ekstruderingsmaskiner er oprindeligt bestykket med store DC-motorer med et relativt højt elforbrug. Med de nye frekvensomformere fra Siemens er det i dag muligt opnå DC-systemernes høje drejningsmoment med vedligeholdelses frie AC motorer, med et betydeligt laver energiforbrug. FH Automation A/S har leveret nye frekvensomformere og AC-motorer samt opsætning til ekstrudeingsmaskiner hos Nordisk Wavin, hvilket har resulteret i mindre el-regning.
Energioptimering hos Wavin i Hammel

 

SR-Pack system til Fazer i Finland

Da SR Pack fik et kundekrav om Siemens udrustning på en leverance på 2 stk. Kassefyldere, blev FH Automation A/S valgt som styringsleverandør. Systemet er udført med S7-317 PLC, Sinamics servosystem og MP 277 Touch-panel.
Energioptimering hos Wavin i Hammel