Facing maskine

Facing maskine

Unik Pakkecelle med ”Facing”

Detailhandlen stiller større og større krav til, hvordan deres produkter skal præsenteres på så lidt hyldeplads som muligt.

Varerne på hylderne skal stå i snorlige rækker, med fronten vendt mod kunden. Og så skal det være nemt og hurtigt for personalet at fylde op.  

Det er netop den observation, der ligger bag en helt ny robotcelle, som er udviklet af FH Automation. 

Robotcellen, som primært henvender sig til fødevarebranchen, pakker produkter efter princippet ”Facing”, hvilket betyder at produkterne pakkes ens, så etiketterne altid vender frem mod kunderne.

Teknikken 

Hele pakkeanlægget består af vores egenproducerede bakkerejser efterfulgt af en celle med en række Kuka robotter. Når emnet ankommer til anlægget, sørger et unikt Visionsystem for at robotterne ”får at vide” hvordan emnet det vender. Derved kan vores systemet regne ud, hvor mange grader robotten skal dreje emnet, for at etiketten vender rigtigt, inden det flyttes over i bakken.  Dette kaldes Facing, og sikrer at produkterne præsenteres korrekt når bakken placeres på varehylden.       

Både gribe-værktøjerne, bakkerejser, styringstavle og betjeningspanelet er designet af FH Automation, ligesom al programmering også foregår inhouse.  Systemet er skalerbart og antallet af robotter afhænger af den ønskede kapacitet.

En Facingcelle fra FH Automation giver: 

•Høj kapacitet

•Store fordele for detailhandlen

•Hurtig omstilling 

•Begrænset vedligehold