Pure Garden

Pure Garden

Specialbygget styring og løbende service

FH Automation byggede ny skræddersyet styring til den industrielle blander, som Pure Garden i Skanderborg købte hjem fra udlandet.

Hos Pure Garden laver de krydderiblandinger til blandt andet cateringbranchen og retail, og de kan pakke alt fra 12 kilos poser helt ned til 5 gram. 

Inden blandinger pakkes i poser, skal krydderierne selvfølgelig blandes, og til at klare den opgave havde Pure Garden købt en industriel blander hjem, der var købt udenfor EU. Derfor var der behov for, at styringen på maskinen blev ombygget, så den passede lige til Pure Gardens behov. Derudover havde maskinen brug for et sikkerhedseftersyn. Alt det hjalp FH Automation med. 

- Når vi tager et produkt som en industriel blander hjem til Danmark, så er det rigtig vigtigt, at vi har styr på den sikkerhed, der ligger inde i den. FH Automation inspicerede opgaven og ombyggede styringen, så den passede lige præcis til vores ønsker, og de kom med yderligere idéer til, hvordan man kunne optimere sikkerheden. Det var en proces, der tog 14 dage, fra vi fik mikseren hjem, til at den var køreklar, siger Aron Hamann fra Pure Garden. 

Akut og løbende service

Ligesom alle andre produktionsvirksomheder er nedetid en meget bekostelig affære hos Pure Garden. Det var derfor vigtigt for virksomheden, at den partner, der skulle hjælpe med blanderen, også kunne garantere akut service, hvis maskineriet skulle fejle. Med en serviceaftale hos FH Automation var det ikke noget problem.

 - For os er det vigtigt at have en samarbejdspartner, der kan rykke ud, når der er behov for det. Vi kan ikke arbejde med nedetid på vores produktionsudstyr – det er meget, meget dyrt. Samtidig er det vigtigt at have en samarbejdspartner, der er i stand til at løse lidt mere komplekse ting, og som kan se den nemme løsning på en kompleks situation. 

- Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge FH Automation til flere opgaver ude hos os. Både i forhold til nyt udstyr, men absolut også i forhold til servicering af eksisterende udstyr, siger Aron Hamann.