FH Automation giver medarbejderne bonus for 12. år i træk

På trods af et år med stigende usikkerhed, stigende inflation og stigende priser, har vi sat omsætningsrekord. Det kommer endnu engang medarbejderne til gode via en bonus.

At vi har kunne fortsætte vores positive udvikling, er i høj grad medarbejdernes fortjeneste. De har leveret et godt stykke arbejde, og har på trods af usikkerheder med manglende komponenter og prisstigning på materiale kunne sætte omsætningsrekord. FH Automation har derfor udbetalt en bonus til hele medarbejderstaben for 12. år i træk. Bonussen har i år en samlet værdi af 1.6 millioner kroner.

Medarbejderstaben bliver ved med at stige.

”Vi er rigtig glade for, at vi fortsat kan se en positiv udvikling i vores virksomhed. Vi bliver ved med at kunne ansætte nye medarbejdere, fordi vi har opgaverne til det, og i dag er vi 71 medarbejdere, der alle har gjort sit til at levere et godt resultat. Derfor skal de alle have en bonus. Det har de fortjent”, siger Lars Farsø, der er i administrerende direktør i FH Automation

”I sidste ende er det vores medarbejdere der tjener pengene, og år efter år – på trods af corona, krig og inflation – bliver de ved med at leverer flotte resultater. Det er vi som virksomhed taknemmelige for, og det vil vi gerne honorere” fortsætter Lars Farsø.

Bonus er blevet en fast tradition.

Det er ikke første gang vi udbetaler bonus til medarbejderene. Det har vi nu gjort 12 år i streg, og det er derfor også blevet at fast element, når firmaet kvartalsvis mødes til personalemøder på tværs af hele organisationen.