FH Automation´s Software afdeling (FH Software) bliver en del af Init

FH Software bliver en del af gruppen for at styrke vores tilbud til industrien og vores position på det danske marked med lokation i Horsens og Ringsted.

Init blev etableret i januar 2022 og har med FH Software indtræden i gruppen nu ca. 570 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nord Makedonien og Spanien.

Leif Rasmussen, leder af FH Software: "Den nuværende gruppe af virksomheder har stor erfaring indenfor automations software og jeg ser frem til at vi kan supplere hinanden med viden, erfaringer, medarbejdere og projekter, hvilket vil bringe mange fordele til den videre udvikling af FH Software. Vi ser derfor frem til at blive en endnu stærkere partner og arbejdsplads, som en del af Init, til gavn for alle vores medarbejder og kunder."

FH Software fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, ligesom den tidligere ledelse af software afdelingen fortsætter med en ejerandel i Init.

Henrik Jensen, adm. direktør for Init Danmark: "Foruden de stærke kompetencer og kunderelationer, vil den geografiske placering af FH Software også sikre store fordele i kundeprojekter samt i den fremtidige rekruttering af medarbejdere - sammen vil vi dække Danmark meget bedre.  Dermed tager vi endnu et skridt mod vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af industriel IT og automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med FH Software at skabe en endnu stærkere gruppe."

Om FH Software

FH Software har siden primo firserne leveret automations og industrielle IT-ydelser som en del af FH Automation. FH Software har kontorer i Horsens og Ringsted og har på nuværende tidspunkt 28 medarbejdere. Læs mere om FH Software på www.fhautomation.dk.

Om FH Automation

Tilbageværende aktiviteter i form af el-konstruktion, el-tavleproduktion, elektrisk og mekanisk service, herunder salg og reparation af elektromotorer, drives videre af adm. Direktør Lars Farsø, i det nuværende domicil i Horsens. Læs mere om FH Automation på www.fhautomation.dk.

Om Init

Init er en gruppe af softwarevirksomheder, der leverer bæredygtige, innovative og langsigtede industrispecifikke automationsløsninger til en bred vifte af produktionsvirksomheder i Skandinavien og udlandet. Init blev etableret i januar 2022 og består i dag af 11 automatiseringsvirksomheder med omkring 570 højt kvalificerede medarbejdere på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nord Makedonien og Spanien. Læs mere om Init på www.initgroup.io.

Om Axcel

Axcel blev grundlagt i 1994 og er en nordisk kapitalfond med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder med en bred base af både nordiske og internationale investorer. I løbet af de seneste 25 år har Axcel rejst seks fonde med samlede kapitaltilsagn på 2,8 mia. euro. Fondene har samlet foretaget 64 platformsinvesteringer med mere end 150 tilføjelsesinvesteringer og 48 exits. Læs mere om Axcel på www.axcel.dk.

Yderligere oplysninger:

Init Danmark

Henrik Jensen, Adm. Direktør
Telefon: +45 20 20 52 30
Mail: hje@initgroup.io

FH Software

Leif Rasmussen, Leder
Telefon: +45 40 96 62 44
Mail: lr@fhautomation.dk

FH Automation A/S

Lars Farsø, Adm. direktør
Telefon: +45 20 88 55 64
Mail: lfp@fhautomation.dk 

Axcel

Christoffer Müller, Partner
Telefon: +45 29 38 53 66
Mail: cm@axcel.dk

Christian Schmidt-Jacobsen, Managing Partner
Telefon:+45 21 78 36 97
Mail: csj@axcel.dk