Bufferbane

Buffersystemer er essentielle i fødevareproduktion, og de fleste steder er bufferen af den alpine type. Men en alpin buffer er ikke problemfri; rengøringen er besværlig, ligesom blokeringer eller væltede enheder kan være svære at se og afhjælpe, når det foregår højt over gulvniveau.

FH Automation udviklet et alternativt buffersystem, som kan bruges i alle typer fødevareproduktion. Banerne kan laves, så de passer til emnerne – uanset om det er postejer, flasker, bagværk eller noget helt andet. Når der sker driftsforstyrrelser, vil systemet automatisk begynde at fylde bufferbanerne op med de overskydende emner. Systemet kan bygges i nøjagtig den størrelse, der er behov for – det er kun et spørgsmål om tilgængelig gulvplads. Om det er to baner eller 100 ændrer ikke på systemets grundlæggende opbygning; banerne fyldes løbende op og tømmes igen efter ”først ind først ud”-princippet.

Bufferbanerne er samtidig uhyre let at tilgå og servicere, så servicen ingen betydning har for det øvrige produktionsflow.

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Kai på:

+45 4047 4727

kai@fhautomation.dk

bubble