Forsyning

Hos FH Automation arbejder vi med en lang række af automatiserings- og standardiseringsløsninger inden for energi- og forsyning, herunder vand-, varme- og spildevandsværker. 

Vi dækker hele Danmark, hvor vi har eksperter inden for forsyningsområdet siddende på tværs af Jylland, Fyn og Sjælland. 

Vores produkter og løsninger kan være med til at sikre den optimale drift i jeres forsyningsvirksomhed, som i sidste ende kan spare jer for omkostelig tid og ressourcer.

Vores produkter og løsninger kan være med til at øge forsyningssikkerheden, som i sidste ende kan spare jer for omkostelig tid og ressourcer via forsyningssikkerhed. Vores indgående forståelse for og kendskab til processerne og driften inden for forsyningsbranchen danner grobunden for, at vi kan levere løsninger, der taler ind i jeres konkrete behov og udfordringer. 

Effektive systemer udviklet til den virkelig verden

Vi programmerer alt vores kode lokalt på vores kontorer i Danmark, hvorfor vi kan spare tid og omkostninger ved sitearbejdet. Vores løsninger er dog altid kodede med fokus på at skulle kunne fungere ude i den virkelige verden, hvor der kan opstå uforudsete udfordringer og udefrakommende faktorer, som påvirker driften i forsyningsværket. 

Derfor sørger vi altid for, at vores systemer og produkter spiller 100 % og står til rådighed, hvis der opstår problemer, som skal løses nu og her ude i teknikken eller marken. 

Alle vores systemer er udviklet med fokus på at gøre processerne så universelle og brugervenlige som muligt. Vi sørger desuden altid for at videregive en grundig og overskuelig procesbeskrivelse, som I internt kan bruge til at håndtere og servicere jeres anlæg med. 

Vi vægter den nære og pålidelige kunderelation højt, hvorfor du altid vil opleve, at vores eksperter kun er ét opkald væk og altid tilgår udfordringerne med en løsningsorienteret tilgang. 

På den måde kan vi stå ved det produkt og den løsning, som vi leverer og være stolte af samarbejdet med vores kunder, der spænder vidt og bredt fra det mindre varmeværk på Sjælland eller det større forsyningsværk på Fyn. Vi dækker hele forsyningsbranchen på tværs af brancher, hvor flere af vores løsninger og systemer er udviklet til både varme-, vand- og spildevand.

FH Automation er certificeret Siemens-partner.

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Michael på:

+45 40 46 08 80

mdj@fhautomation.dk

bubble