Rensningsanlæg

Der stilles i dag højere krav til rensningsanlæg og håndteringen af spildevand og regnvand generelt. De øgede krav om vedligehold, regulering og optimering kan presse anlæggets drift, men de kan med fordel imødekommes gennem automatiserede softwareløsninger

Vores løsninger til rensningsanlæg er udviklet til at optimere og effektivisere den generelle standard og forsyningssikkerhed hos rensningsanlæg, hvor vi understøtter store som små anlæg på tværs af hele Danmark. Vi vægter service- og supportaftalen med vores kunder højt, hvorfor I altid kan regne med, at vi står til rådighed, hvis I oplever problemer med styringen af jeres processer.

Vores specialister på området kan rådgive jer til den bedste løsning, som kan spare jer for både tid, penge og arbejdskraft. Løsningen udvikles i samarbejde med jer og de behov og udfordringer, som I møder i den daglige drift. Vi leverer altid fleksible løsninger, og vores produkter og services kan desuden altid integreres med flere systemer og/eller forsyningsværker.

Læs mere om vores samarbejde med Guldborgsund Forsyning, hvor vi har udviklet nyt SCADA-system. 

Vi tilbyder bl.a.

 • Overløbsregistrering
  Standardprogram til registrering af overløb, der registreres efter Vejle-modellen. Kan enten fås med eller uden batteri, afhængigt af om der er fast forsyning til rådighed eller ikke.

 • PLC styret pumpestation med op til 4 pumper
  FH pumpestyring er et standardkoncept, hvor selve styringen konfigureres via en visart (er det et rigtigt ord?). Indeholder guides til opsætningen, hvor der vælges, hvilket udstyr de enkelte pumpestationer er udstyret med.

 • Standardprogram til flerskærmsløsning i iFix system
  For at udnytte sit iFix Scada system optimalt, kan dette gøres med en flerskærmsløsning fra FH Automation. Løsningen holder styr på, hvilke skærme der arbejdes på – på de rigtige tidspunkter.

 • ISA101 brugerflade til både IGSS og iFix
  For at optimere operatørerens overblik laves der skærmbiller til Scada systemer efter en standard der kaldes ISA101 denne standard begrænser informationer på skærmbilleder til det mest nødvendige i den givne situation. Dette har vi udviklet færdige koncepter til i IGSS og iFix.

Vi skræddersyer altid vores løsninger til kunden ud fra vores universelle og brugervenlige produkter. Er du nysgerrig på, hvordan vi kan øge forsyningssikkerheden i jeres rensningsanlæg gennem automatikløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

bubble