Varmeværker

Vi har mangeårig erfaring inden for udvikling, programmering og service af SRO-anlæg til fjern- og kraftvarmeværker i Danmark. Vores systemer og løsninger er udviklet med målet om at optimere og effektivisere driften af varmeværker gennem automatik- og reguleringsløsninger.

Gennem optimal drift af jeres SRO-anlæg kan vi hjælpe jer med styring, regulering og overvågning af anlæggene, hvilket kan spare jer for tid, energi og ressourcer i forbindelse med den daglige drift og de uforudsete – og til tider afgørende hændelser – som varmeværker i dag står overfor.

Vi programmerer og leverer software-systemer, som er tilpassede processen i jeres anlæg og efter jeres behov. Efter levering står vi til rådighed i en komplet service- og supportaftale, hvor vi træder til, når der opstår udfordringer, som går ud over systemet og den daglige drift.

Læs mere om vores samarbejde med Helsingør Forsyning, hvor vi skabte nyt SRO, her.

Vi tilbyder bl.a.

  • Målepunktskassen
    System, som konverterer gammeldags APL signaler. 

  • Backup af Scada systemet
    Vi laver altid en komplet backup af det kørende Scada system i varmeværket og sikrer disse filer på et eksternt medie. Hvis en harddisk fejler, kan der således nemt køres en backup ind på harddisken, så systemet kan komme hurtigt op at køre igen.

  • Visualisering af servere
    Vi kan tilbyde at hjælpe jer eller stå for, at jeres komplette serverløsning til jeres Scada-system bliver visualiseret enten eksternt eller lokalt.

Er du interesseret i at høre mere om vores services og produkter til varmeværker, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi frem til den bedste løsning for netop jeres varmeværk.

bubble