SimRo

SimRo (Simpel Robotprogrammering) er FH Automations egenudviklede software. Platformen er meget mere intuitiv og fleksibel end vanlig robotprogrammeringssoftware. Det gør indkøringen af nye emner i en robotcelle langt hurtigere, og det fjerner behovet for specialiseret arbejdskraft til denne proces. Enhver medarbejder kan hurtigt lære at betjene SimRo.

SimRo er et fleksibelt programmeringssystem, som vi har udviklet for at gøre indkøringen af nye emner i en robotcelle hurtigere, og for at skabe en simpel og brugervenlig platform. SimRo giver mulighed for hurtigt at ændre eller tilføje robotprogrammer, så programmet passer til de produkter der køres på anlægget. Et robotprogram er en fleksibel sekvens, som består af flere forskellige små funktioner. Sekvensen som kan sammensættes og justeres efter operatørens eget ønske.

SimRo leveres som en kundetilpasset løsning, hvor alle funktioner er tilpasset den aktuelle robotopsætning. SimRo passer f.eks. godt til bukke- og pick & place-opgaver, og programmeringen til en ny opgave tager ganske få minutter. Allerede i tilbudsfasen simulerer vi hele projektet i Kuka’s simuleringssoftware. Ved at simulerer et projekt spares tid og penge, og den understøtter hele beslutningsprocessen.

Softwaren FH SimRo er udviklet til Kukas nye KR C4 controller og programmet afvikles på Smartpad som er robottens betjeningspanel og fungerer fuld off-line.

SimRo software bruges bl.a. til:

  • Pick & Place
  • Kantpres
  • Håndtering
  • Palletering
  • Buk

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Kai på:

+45 4047 4727

kai@fhautomation.dk

bubble