Elektrisk og Mekanisk Service

FH AUTOMATION A/S tilbyder service fra vores motorafdeling beliggende i Horsens. Afdelingen tilbyder sig som samarbejdspartnere indenfor salg reparation og renovering af bl.a.:

  • Elmotorer
  • Pumper
  • Gear
  • Taljer

Desuden foretager vi planlagt eftersyn på motorer og gear, som dokumenteres i tilstandsrapporter.

Vi er klar til at rykke ud når kunden kalder. Vi ved at det koster at holde stille med et anlæg. Derfor har vi gennem årerne opbygget en servicekultur, som betyder at akut assistance prioriteres højt. Ligeledes er der en høj grad af opbakning fra kolleger hjemmefra, til servicefolk i marken, hvis der er brug for en ”livline”. Vi råder desuden over et omfattende netværk som kan assistere med reservedele eller specialviden.

Forebyggende vedligehold på elektriske anlæg er særdeles vigtig for at opretholde en høj ”oppetid”. Her er vi en optimal samarbejdspartner for at sikre dette.

Vi gennemgår anlægget og tilpasser en serviceaftale til Jeres behov. Mange anlæg kører ikke optimalt. Tit kan der optimeres på takttider så anlægget producerer flere enheder pr. time. Vi tilbyder gennemgang anlægget med efterfølgende rapport om forslag til optimering af soft- ware og mekanik.

Et troværdigt servicekoncept

Alle kunder har individuelle behov. Det handler ikke kun om, at vi tager telefonen 24/7, men i væsentlig højere grad om, at de kompetencer som skal as- sistere kunden kan frembringes, når der er behov. 

En succesfuld serviceopgave tager sit udspring i, at når vi bliver kontaktet, så er vi i stand til at identificere den rigtige kompetence. Til dette er en serviceaftale, baseret på en forundersøgelse af kundens anlæg og behov fundamental. 

Med en forventnings-afstemning som udgangs- punkt, er det underforstået, at der udarbejdes en individuel serviceaftale, som man kan måle på, om kundens forventninger bliver indfriet, ligesom der jo også er forventninger den anden vej, fra os til kunden

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Peter på:

+45 61 14 26 68

pfl@fhatuomation.dk 

bubble