Erfaring i elektromekanisk service 

I FH Automation vil vi være din pålidelige partner inden for servicering og reparation af elektro teknik i Horsens og omegn. Vi har mange års erfaring med at levere elektromekanisk service til industrien og sørger altid for høj kvalitet.

Elekromekaniker: Din lokale servicepartner

Som din lokale elektroekspert i Horsens har vi mange års erfaring inden for branchen. Vores team af dygtige elektromekanikere er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller reparation, sørger vi for at levetiden af jeres elektromotorer.

Elektromekanisk service

Vores erfaring og ekspertise inden for elektroteknik gør, at vi kan tilbyde høj service og faglig sparring - uanset om du har brug for akut assistance eller planlægger større projekter. Vi er stolte af at tilbyde en lang række af elektromekaniskeservices, herunder fejlfinding, reparation af elektriske systemer, installationsarbejde og meget mere.

Mangler du en servicepartner til elektromotorer?

Kontakt os, så vi kan drøfte dine behov inden for elektromekaniskservice - lad os være din foretrukne partner inden for elektroteknik i Horsens og omegn.

bubble