Pumpeservice 

FH Automation tilbyder alle former for pumpeservice, både indenfor centrifugalpumper, doseringspumper, fadpumper, Kemipumper. Vi kan stå for hele processen eller dele af en proces hvad enten det drejer sig om montage, planlagt service eller nedbrud.

Analyse af nedbrud

Når en pumpe havarerer, analysere FH Automation altid grunden til nedbruddet. Der er mange faktorer som kan have indflydelse på et pumpehavari. Det kan fx være ændringer i driften, højere temperatur, øget flow, ændringer i tryk osv. Det vigtigste er at få klarlagt, hvad der er ligger til grund for havariet, og hvilke tiltag der skal gøres.

Vi udfører opretning af pumper/motorer således at pumpen står i optimal opretning under drift. Det øger levetiden for akseltætning, lejer og kobling, idet der ikke er skævhed mellem pumpe og motor. FH Automation tilbyder kundetilpasset servicering. Vi tilbyder gennemgang af pumpen med efterfølgende rapport om forslag til optimering, hvilke reservedele i bør lagerføre, samt tidsinterval for service for forlængelse af pumpens levetid.

Pumpemontør

Vi har pumpemontør med egen servicebil og kan derfor minimere tiden ved at vi kan reparere og servicere pumpen hos kunden. Sendes en pumpe ind til reparation, tilstræber vi altid at bruge vores eget pumpeværksted. Vores pumpetekniker har mange års erfaring med reparation af pumper - både på værksted og på sites. 

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Peter på:

+45 61 14 26 68

pfl@fhatuomation.dk 

bubble