Vi er

en kvalitets- og serviceorienteret producent og leverandør af el-tavler og systemløsninger til den danske industri.

Fra vores afdeling i Horsens sikrer vores 40 kvalificerede medarbejdere kunden den optimale løsning til procesanlæg og specialmaskiner. 

FH Automation A/S' serviceafdeling i Horsens tilbyder elektrisk og mekanisk service, hvorfra der sælges, serviceres og vedligeholdes alle former for motorer, pumper og gear.

Vidensdeling og kontinuerlig uddannelse er nøglebegreber hos FH Automation A/S. Det er medarbejdernes kompetencer og vort netværk, der skaber de gode resultater og gør en forskel.

Vi betragter kunden som en ligeværdig samarbejdspartner, og vægter det langsigtede partnerskab, hvilket betyder, at vi gennem vore ydelser bestræber os på at tilføre opgaven fremadrettet værdi for kunden. Dette opnår vi i fællesskab ved tæt dialog omkring aftalegrundlag og indsigt i kundens behov, forskrifter og standarder.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, med henblik på at se om der skulle være områder, hvor vores el-kompetencer kunne skabe værdi for din virksomhed.

Vi vil

have, at FH Automation A/S skal være blandt de foretrukne samarbejdspartnere inden for kundetilpassede løsninger til den danske industri. Vi vil konstant styrke vore kernekompetence for at kunne levere vore kunder rådgivning og ydelser baseret på et højt fagligt niveau.

Hvis vi selv skal sige det, er vi kommet et ganske godt skridt på vejen!

bubble