Én serviceaftale, der kan det hele

El-Team Vest og FH Automation lancerer nu et nyt fælles servicekoncept til alle produktions- og industrivirksomheder.

Sammen kan vi servicere alt, hvad en fabrik eller en produktionsvirksomhed indeholder – så længe der er strøm i. Lige fra porten, man kører ind ad, til dørsystemet, brandalarmen, produktionsapparatet, specialmaskinerne, de gear og taljer, der sidder heri, og det stykke software, maskinen styres af. Sammen kan vi servicere det hele, og lige netop derfor giver dette samarbejde rigtig god mening! Det gælder både forebyggende, lovpligtig og akut service.

Selvom adresserne, logoet og farverne er forskellige, garanterer vi at du vil opleve, at El-Team Vest og FH Automation vil fungere som ét firma, hvis du tegner en fælles serviceaftale med os. Det kan vi garantere, da relationerne mellem os er tætte, og er bygget på venskab, erfaringer og en fælles historik.

Vi kan med god ro i maven garantere en gnidningsfri oplevelse, hvor ansvar, kommunikation og administration samles ét sted. 

content/indhold-landingssiderdiagram.jpg

Fem fordele ved servicekonceptet

 

 1. Du får kun én kontaktperson
  Du har altid én kontaktperson, som du i sidste ende kan tage fat i – uanset hvad. Herfra skal vedkommende nok sørge for at tage hånd om dine ønsker.

 2. Det er altid de samme ansigter, du møder
  Vi sammensætter et team af vores servicefolk, så det altid er de samme mennesker, du møder. På den måde sikres du, at de har alle forudgående informationer, og du ikke skal sætte nye folk ind i opgaven fra gang til gang. Disse mennesker bliver ligeledes dine nød-kontakter, der hurtigt rykker ud, hvis uheldet skulle være ude.

 3. Èn faktura
  Du slipper for alt det administrative bøvl. Vi sørger for, at du kun modtager én faktura, og altid fra det samme sted.

 4. Ring alle døgnets 24 timer – på alle årets 365 dage
  Og vi mener det! Enhver servicevirksomhed med respekt for sig selv, møder op når der er brug for det. Også når der er produktionsnedbrud en søndag nat midt i industriferien.

 5. Fleksibilitet, nærhed og tillid
  Vores servicekoncept er bygget på tillid, venskab og nærhed. Vi tror på den gode relation, og på at opbygge en relation med de samme mennesker over tid. Fælles for FH Automation og El-Team Vest er, at vi anerkender styrken i de gode relationer, og aftaler der bliver overholdt.

content/samarbejde.jpg

El-Team Vest: Fuldendte el-løsninger

El-team Vest er din oplagte servicepartner inden for el og sikring. Det er uanset om lageret skal udvides, kontoret skal moderniseres eller produktionen skal have nye haller. Vi er et hold på mere end 60 kompetente elektrikere, projektledere og installatører, hvis kompetencer spænder bredt! Vi tør derfor godt sige, at vi er dine eksperter.

Vi vil gerne være din hus-elektriker og faste servicepartner. Det er den letteste vej uden om dine bekymringer. Formlen er enkel: Vi laver en fast aftale, kommer til tiden, og rykker lynhurtigt ud, hvis skaden sker.

Vi sørger for din daglige tryghed og den professionelle service på dine el-installationer med alt fra nye stikkontakter til et tjek af den intelligente styring. Sammen med vores søsterselskab, Totalsikring, leverer vi også alt fra brandsikring til overvågning og fra alarmering til låsearbejde. Vi sikrer mennesker og værdier i virksomheden – og dermed også virksomhedens drift. Vi er certificerede til de bedste løsninger, og vores systemer har alle en lang levetid og lave driftsomkostninger.

content/elteam-vest-logo-bla.png

Vil du vide mere om El-team Vest, så besøg deres hjemmeside www.elteamvest.dk

 

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Kai på:

+45 4047 4727

kai@fhautomation.dk

bubble