El-tavler

FH Automation har årtiers erfaring med at designe og bygge el- og styretavler. Vi kan både udvikle prototyper, lave specialiserede løsninger og forestå serieproduktion. Det hele foregår på værkstedet i Horsens.

Eget Bearbejdningscenter Til El-tavler   

Fleksibilitet og innovation er faste udgangspunkter for arbejdet på vores tavleværksted. Vi er klar over, at det lyder som en kliché, så lad os forsøge at føje lidt substans til påstanden:

Vi har vores eget bearbejdningscenter og kan derfor lave alle automatiktavler, styretavler og eltavler in house. Det betyder, at I under alle trin af produktionen kan besigtige dem. Dermed kan ændringer tilføjes helt frem til deadline. Hvis I pludselig får øje på en overset detalje, er vi aldrig længere væk end et telefonopkald.

Delopgaver Eller Komplet Produktion

Desuden kan vi hjælpe på alle trin. Vores el-konstruktører kan lave diagrammer og dokumentation ud fra jeres dessiner, eller I kan selv komme med færdige tegninger. Vi kan nøjes med at producere særlige delkomponenter, eller vi kan lave tavlen komplet og færdig. Vi kan afslutte med at downloade software til programmérbare komponenter og foretage en FAT, så enheden er klar til SAT. Dermed kan en færdig tavle sendes direkte fra vores værksted og ud, hvor den skal bruges. 

Det er helt op til jer, hvor mange af produktionstrinnene, vi skal udføre. I kan til enhver tid ændre i produktionen. Det kalder vi fleksibilitet. 

 

 

Bred Erfaring Giver Innovative Løsninger

Når I står med en udfordring, der ikke umiddelbart findes standardløsninger til, griber vi bolden og hjælper jer til den optimale løsning. Vi har en kerne af meget erfarne medarbejdere på tavleværkstedet, og med en kundegruppe, der tæller både vindmølleindustrien, forsyningsindustrien, metalindustrien, fødevareindustrien og små maskinbyggere, er erfaringsgrundlaget enormt og alsidigt. 

Det giver et godt udgangspunkt for innovation – eller udvikling og nytænkning, som vi har for vane at kalde det.

Robotstyret Hultagning og Udskæring

Vi vil ikke nøjes med at producere en standardløsning; vi forsøger at skabe merværdi til det samlede produkt. Enhver tavle er unik, og det gælder om at skabe noget, der udnytter potentialet i den samlede løsning optimalt. 

Vi har et topmoderne tavleværksted med en høj grad af automatik. I bearbejdningscenteret udføres robotstyret hultagning og udskæring, hvilket både sikrer stor præcision, høj produktivitet og et fremtidssikret arbejdsmiljø. Vi konstruerer i PCSCHEMATIC, men vi er på vej ind i EPLAN, så diagrammerne kan udføres i 3D. Det kan automatisere produktionen yderligere. Vi kan dog allerede projektere og simulere tavleløsninger i 3D.

Små Som Store Opgaver

Vi er UL-certificeret, så vi også må lave færdige tavler til det amerikanske og canadiske marked. Desuden overholder vi i sagens natur alle europæiske normkrav. 

Vi laver alt fra den mindste klemmekasse til den mest komplicerede tavle til maskinstyring. Vi laver også gerne en fleksibel og nytænkende løsning til jer.

FH Automation bidrager til den grønne omstilling

Udviklingen af nye innovative løsninger sker i samarbejde. Det er overbevisningen i FH Automation, og det er samarbejdet med Fenagy, hvor FH Automation producerer styretavler til varmepumper, som understøtter den...
Se hele casen

Har du spørgsmål,
så kontakt os

Kontakt Lars på:

+45 20 88 55 64

lfp@fhautomation.dk

bubble